4400 Nyíregyháza, Sakantyú u. 41.
Menu

Üzleti nyelvtanítás Nyíregyházán

Miért fontos az üzletemberek számára a biztos üzleti nyelvtudás?

Az üzleti életben szükség van a biztos nyelvtudásra! Méghozzá, adott üzletben éppen az adott üzleti nyelv tudására van szükség, hiszen más szavakat használnak a gyógyszeriparban vagy a kereskedelemben, esetleg a mezőgazdaságban, gépgyártásban.

Éppen ezért egyre több cég ismeri fel, hogy képeznie kell dolgozóit, egyre több cégvezető, menedzser igényli a nyelvtanulás eme speciális válfaját.

Hogyan fér bele a cégvezetők rohanó életmódjába?

Nagy gondot szokott azonban okozni, hogy mikor is tanulják az üzleti nyelvet. Vannak cégek, ahol munkaidőben oldják meg, a tanár helybe megy, ennek azonban az az ára, hogy a munkavállalóknak a kiesett munkaidőt pótolniuk kell. Talán érthető, hogy nekik sem mindegy mennyi idő alatt szerezhető meg a tudás. Nem mindegy a cégnek mennyit is fizet az oktatásért, hogy az az oktatás mennyire hatékony, és nem mindegy a munkavállalónak, hogy mennyi munkaórát kell pótolni.

A mi módszerünkkel ugyan nem tudunk helybe menni, de nyelviskolánkban is van lehetőség a munkaidőben történő nyelvtanulásra, illetve a módszer hatékonysága miatt biztosan kevesebb idő alatt szerezhető meg az üzleti nyelvtudás.

A módszerről, a tanulható nyelvekről, tanfolyamaink típusairól bővebben is olvashat a honlapunkon, bátran hívjon bennünket, vagy írjon nekünk, ha kérdése lenne, de reméljük, mihamarabb jelentkezik minden kötöttségtől mentes ingyenes bemutató óránkra, hogy Önmaga győződhessen meg a módszer eredményességéről.

Jelentkezz most ingyenes nyíregyházi bemutató óránkra!