4400 Nyíregyháza, Sakantyú u. 41.
Menu

A nyelvtanár is ezzel a módszerrel tanul új nyelvet

Üdvözöllek!

Bákonyi Sándor vagyok, Bóka Marianna a nyíregyházi Brainturbo nyelviskola vezetőjének a férje. Feleségem, Marianna, aki nyelvtanár hívta fel rá a figyelmem, hogy a tanulók milyen nehezen tudnak elsajátítani egy nyelvet olyan szinten, hogy később sikeres nyelvvizsgát tegyenek, vagy magabiztosan beszéljenek.

Ennek a felismerésnek köszönhetően, amikor találkoztunk a Brainturbo módszerrel azonnal tudtuk, hogy ezzel az alternatív nyelvtanulási technikával segíthetünk az embereknek könnyebben, hatékonyabban és gyorsabban nyelvet tanulni.

Marianna nyelvtanárként biztos akart lenni a módszer hatékonyságában, ezért elkezdett második idegen nyelvet tanulni a Brainturbo módszer segítségével.  A tapasztalatairól bővebben hallhatsz a videós bemutatkozónkban.

Tekintse meg videós bemutatkozónkat

Magyarország idegen nyelvből 1-es

Az idegen nyelvet beszélők aránya nálunk a legrosszabb az EU-n belül

Tudtad, hogy a KSH 2011-es felmérése alapján, Magyarországon mindössze a lakosság körülbelül 16%-a beszél angolul és körülbelül 12%-uk németül, természetesen vannak akik mindkét nyelvet beszélik. Ez a két nyelv a leggyakoribb beszélt idegen nyelv, minden más nyelvet sokkal alacsonyabb mértékben beszélnek Magyarországon (például orosz 1,6%, francia 1,1%, olasz 0,8% és spanyol 0,5%).

Elmondható, hogy a magyar lakosság 35%-a vallja, hogy beszél legalább 1 idegen nyelvet társalgási szinten. Ez az Európai Unióban a legrosszabb teljesítmény, még az EU átlag 54%hoz viszonyítva is rendkívül alacsony, nem is beszélve a 98%-ával legmagasabb arányt elért Luxemburgról vagy a 95%-os Lettországról, de még a román lakosság (48%) is több, mint 10%-os előnyben van.

Ezen tények ismeretében küldetésünknek tekintjük, hogy ezt az arányt javítsuk, célunk nem kevesebb, mint Nyíregyháza és a megye lakosságát a lehető legnagyobb számban elérni és megtanítani legalább 1 idegen nyelven beszélni, akár „csak” társalgási szinten is!

Nyelvóráink két részből tevődnek össze, egy gépi órából és egy nyelvi tréningből, ezért több munkatársunkkal is találkozhatsz.

Reméljük, szimpatikusak vagyunk számodra, és jelentkezel hozzánk ingyenes próbaórára!

A Brainturbo módszert franchise rendszerben működtetik. Cégünk jelenleg Nyíregyházán jogosult Brainturbo módszerrel alternatív nyelvtanítást végezni. Amennyiben máshol szeretnél Brainturbo alternatív nyelviskolába járni, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a lakóhelyedhez legközelebb esőt.