4400 Nyíregyháza, Sakantyú u. 41.
Menu

Garantáltan sikeres nyelvtanulás

Ha már elsajátítottál egy nyelvet anyanyelvi szinten,(például a magyart) akkor garantáljuk, hogy képes vagy technológiánk segítségével a második nyelv megtanulására. Ugyanis, úgy tanítjuk az idegen nyelvet, ahogy az anyanyelvedet tanultad egykor.

Jelentkezz most ingyenes nyíregyházi bemutató óránkra!

Milyen garanciákkal lennél elégedett?

A nyelviskolák között egyedülálló módon 5 féle garanciát vállalunk!


Ingyenes ismételési garancia:

Amennyiben a gépi óra alatt valamilyen indok miatt nem tudsz alfa állapotba kerülni, úgy az adott gépi órát ingyenesen megismételjük!


Pihentető tanulás garancia:

A gépi órákról kipihenten, fáradtság nélkül távozhatsz!


Azonnali olvasás garancia:

Az idegen nyelvi szöveget az első gépi óra után már tudod olvasni, még akkor is, ha előtte soha nem találkoztál az adott nyelvvel írott vagy beszélt formában.


Szövegértési és megszólalási garancia:

Ahogyan egy kisgyermeknek is eleinte sokszor ismételnek el szavakat, mondatokat, mire megérti azokat, éppen úgy eleinte magasabb ismétlésszámmal juttatjuk a megfelelő információt az agy hosszútávú memóriájában. Később, ahogy a gyermekenél is, az előzőleg elsajátított tudásra alapozva már kevesebb ismétléssel is hatékonyan tudjuk az új szavakat, kifejezéseket "beültetni".

Tapasztalatunk szerint az emberek többségének az idegen nyelven történő megszólalással van gondja, ezért megszólalási garanciánkkal éppen erre a problémára nyújtunk biztosítékot. Hiszen a gyermekek is előbb csak megértik a szavakat, ám a tudásuk egyre biztosabbá válásával egyre magabiztosabban és egyre többet mernek beszélni. A gátak leküzdésére szolgálnak a tréneri órák, amelyeken tapasztalatunk szerint már a 3.-4. órán félelem és görcsök nélkül tudnak részt venni a tanulók.


"Mintha" érzés garancia:

A tanfolyam előre haladtával egyre többször fogja azt érezni a tanuló, mintha ezt az anyagot, szót, szóösszetételt, kifejezést már tudta volna, csak nem tudta előhozni a tudatából, még akkor is, ha teljesen idegen nyelvet tanul éppen.