4400 Nyíregyháza, Sakantyú u. 41.
Menu

Nyelviskola Nyíregyházán – kezdőknek és haladóknak

Hogyan tud nyelviskolánk segítséget nyújtani kezdő és haladó nyelvtanulóknak?

Mivel nyelviskolánk nem hasonlít a hagyományos nyelviskolákhoz, sem a tanítási módszerben, sem a nyelviskola fizikai megvalósulásában, így lehetőségünk van, hogy a tanulóinknak a leginkább megfelelő időben és saját tempóban tudjunk haladni az anyaggal.

Nyelviskolánkban nincsenek kiscsoportos foglalkozások, ezért azoknak is nagyon hatékony, akik félnek, hogy nevetség tárgyává vállnak, ha valamit elrontanak, rosszul mondanak, ejtenek. A kurzusok végére azonban ezeket a félelmeket elfelejtve, bártan fogják használni a megszerzett nyelvtudást, akár kezdő, akár haladó szinten állnak.

Míg más nyelviskoláknál egy-egy kurzust csak teljes egészében lehet megvásárolni, és teljesíteni, nálunk lehetőség van a kurzust felfüggeszteni, vagy akár korábban befejezni. Illetve, ha valaki már nyelvtudással érkezik, akkor egy szintfelmérés után lehetőség van éppen annyi órára eljönni, amennyivel a célját elérheti- pl nyelvvizsgát tehet, vagy külföldön munkát vállalhat.

Nagy könnyebbség, hogy nyelviskolánkban nem kell alkalmazkodni egy-egy induló kurzus időpontjához, nálunk bármikor elkezdhető a nyelvtanfolyam! Sőt, az sem számít, hogy az egyik alkalommal csak délelőtt ér rá a nyelvtanuló, míg másik alkalommal csak délután, hiszen minden óra végén egyeztetjük az új óra időpontját.

Jelentkezz most ingyenes nyíregyházi bemutató óránkra!

Alternatív nyelviskola Nyíregyházán

Alternatív nyelviskolánk egy hatékony módszert és tartós tudást kínál

Mitől alternatív egy nyelviskola?

Legfőképpen attól, hogy nem az iskolából jól ismert "poroszos" elvek szerint tanít, a hangsúlyt nem a nyelvtan és a szavak hibátlan megtanulására/bemagolására helyezi, hanem ettől eltérő elvek alapján igyekszik a tudást a tanulók fejébe tölteni.

Nem jelenti azonban azt, hogy az alternatív nyelviskolákban nem kell tanulni. Mindössze a tudás átadásának egy másik, könnyebb módját választják.
 

Milyen alternatív módszert használ a Brainturbo nyelviskola?

Alternatív nyelviskolánkban az audio-vizuális tanuláson alapuló Brainturbo módszert alkalmazzuk. Ez azt jelenti, hogy a nyelvtanuló egyszerre látja és hallja a megtanulandó anyagot, így azt könnyebben megjegyzi az agy.
 

Ez azt jelenti, hogy az alternatív nyelviskolánkban nincs valódi tanítás?

Nem! A nyelvtanulásra, egyáltalán a tanulásra mindenképpen időt kell szánni. Azonban éppen a Brainturbo módszerből fakadóan kevesebb idő alatt tudjuk elsajátítani a nyelvet, illetve éppen az audio-vizuális tanulás miatt a nyelvtudás tartósabb.


Valamint, az audio-vizuális módszeren alapuló nyelvtanulás mellé nyelviskolánkban kapcsolódik a tréneri óra, ahol a nyelvi tréner a már megtanult, agyunkban elhelyezett anyagot a felszínre hozza, begyakoroltatja és az esetlegesen felmerült hibákat javítja, a kérdésekre válaszol.

Hogyan győződhetek meg a Brainturbo módsze és az alternatív nyelvtanítási módszer sikerességéről?

Egyrész a nyelviskolánkban , illetve más - az ország egész területén, Brainturbo módszerrel tanító - nyelviskolákban tanulók igazolják a módszer eredményességét.
Számos helyi híresség( rádiós műsorvezető, újságíró és színész) is nálunk gyarapította tudását, vagy kezdett új nyelv tanulásába, nem is beszélve a különböző iparágakban működő vállalkozások cégvezetőiről, akik a nyelvtudás megszerzésével hathatósan tudták növelni cégük eredményességét
És persze azoka nyelvtanulók, akik az iskolában akarnak jobban teljesíteni, nyelvvizsgát akarnak szerezni, külföldön akarnak iskolába járni, vagy akár dolgozni. Ők mind-mind igazolnak bennünket.

Másrészt éppen az alternatív nyelvtanulási módszer hatékonyságának igazolására vezettük be az ingyenes bemutató óránkat. Ezen az órán éppen azt fogja a nyelvtanuló megtapasztalani, hogy már 1 gépi óra után ismeri a nyelvet. Ekkor még nem azt fogja érezni, hogy tud is azon a nyelven beszélni, de azt biztosan érzékelni fogja, hogy az akkor hallgatott szöveget -akár folyékonyan- olvassa, még ha az adott nyelvvel akkor találkozik is először. Ezáltal saját maga győződhet meg az alternatív nyelvtanulás/nyelvtanítás eredményességéről.