4400 Nyíregyháza, Sakantyú u. 41.
Menu

Külföldön munkát vállalóknak

Mihamarabb szeretne külföldön munkát vállalni, de a jelenlegi nyelvtudása gátolja ebben? Úgy érzi, hogy külföldön jobban megtalálná számításait, de a külföldi állások nagy többségéhez jó vagy nagyon jó nyelvtudás szükséges?

Beszéljen anyanyelvi szinten, akár néhány hónap alatt!

Mennyivel magabiztosabb lenne már az állásinterjúkon is a fellépése, ha tudná, a nyelvtudása biztos, nem kell attól félnie, hogy valamit félreért, vagy egyáltalán nem ért meg, nem kell megismételtetni mondatokat, gondolatokat a partnerrel, mert kiválóan megértette a szöveget, és abban is biztos lehet, hogy Önt is megértik, hiszen nemcsak folyékonyan beszél, de kitűnő kiejtéssel is!

A megoldás: Tanuljon nyelvet hatékonyan, gyorsan, beszédcentrikus módszerrel!

A Brainturbo módszer segítségével Ön rekord idő alatt fog folyékonyan beszélni, nyelvtani hibák nélkül, szinte tökéletes kiejtéssel!

Képzelje csak el, mennyivel könnyebb lenne 1-1 állásinterjú, ha nem kellene még a helyes nyelvtanon és kiejtésen is görcsölnie, egyszerűen csak magát tudná adni! Vajon mennyivel bizalmasabb viszonyt tudna kialakítani főnökével, kollégáival? És ez vajon milyen egyéb előnyöket jelentene Önnek?

Biztos a Brainturbo-ra van szükségem?

Lássuk a sok intenzív és beszéd központú nyelvtanfolyamot kínáló nyelviskola és a Brainturbo módszer között mi is a különbség!

Más nyelviskolák Brainturbo módszer
Egyéni foglalkozás( ha van egyáltalán!) horribilis áron Egyéni foglalkozás megfizethető, sőt versenyképes! áron
Az órák fix időpontokban vannak Ön határozhatja meg, mikor legyen az óra, sőt ezeket időről időre változtathatja
Ha egy órára nem tud elmenni, azt nem, vagy csak nehezen tudja pótolni A kurzusokat abbahagyhatja, felfüggesztheti, és csak a megtartott órákért fizet
A megfeszített tempó miatt 1-1 óráról fáradtan távozik Ön relaxációs állapotban tanulhat
A kurzusok minimum 120 órásak Egy kurzus 40 órát jelent - optimálisan 10 hét
Általában délutáni/esti időpontokban kezdődnek a tanfolyamok Ön választja meg, hogy délelőtt vagy délután, esetleg este kezdődjön az óra
Sok az önállóan elvégzendő otthoni házi feladat, szótanulás, nyelvtani szerkezet begyakorlása Otthon csak napi 30 perc hanganyag hallgatásra van szükség a következő gépi óráig
Sokszor a diáktársakkal kell párbeszédet folytatniuk- ezért rögzülhetnek helytelen nyelvtani szerkezetek, kiejtések stb. Csak a nyelvi trénerrel (diplomás nyelvtanár) gyakorolnak, így biztosan helyesen rögzülnek az ismeretek
A diákok a beszédkényszer miatt megpróbálják a legegyszerűbb nyelvtani szerkezetekkel és szavakkal kifejezni magukat a helytelenség elkerülése érdekében- csak ezek rögzülnek igazán Mivel minden szerkezet és szó mélyen rögzült, így a tréneri órákon már csak az előhívásukkal kell foglalkozni, nem görcsöl azon, vajon jó nyelvtani szerkezetet használtak e

Biztosan képes lesz Ön is a Brainturbo módszerrel tanulni?

Bizonyára felmerül Önben a kérdés, hogy ezzel a módszerrel vajon mindenki képes e megtanulni egy-egy idegen nyelvet. Ön sem szeretné az idejét és pénzét olyan nyelvtanulási technikákra fecsérelni, amelyek nem hozzák az elvárt eredményt.

Erre garancia Ön! IGEN, jól értette! Önmaga a garancia arra, hogy az agya képes elsajátítani 1 idegen nyelvet, hiszen már az anyanyelvét megtanulta! Azért, mert ezt a képességét nem használta ki többször, azért az agya még képes újra és újra elsajátítani 1-1 idegen nyelvet.

Emellett természetesen számos elégedett ügyfelünk bizonyítja, hogy nemre és korra való tekintet nélkül a Brainturbo módszer működik!

„Heteken belül indulok, nincs erre időm!”

  • Valamennyi alap nyelvtudás birtokában van már, de érzi, hogy elég bizonytalan ez a tudás?

Jó hírünk van!

A Brainturbo módszerrel a már egyszer megtanult, de elfelejtett tudás is felszínre hozható! Ilyen esetekben az anyaggal is gyorsabban tud haladni- tehát rövidebb idő alatt szerzi meg a tudást.

  • Szinte nyelvtudás nélkül vágna neki a nagy kalandnak?

Ne higgyen a pletykáknak! Nyelvtudás nélkül védtelen lesz!

A Brainturbonak már néhány hét is elég (feltéve, hogy növeljük a heti óraszámot), hogy a nulláról egy egészen jó alapszintre hozza a hallgatót.

De ne higgyen nekünk, hallgasson Önmagára!

Jöjjön el az ingyenes nyíregyházi bemutató óránkra, és garantáljuk, leesik az álla! Már az első óra után el fog tudni olvasni egy idegen nyelvű szöveget, még akkor is, ha akkor látta először életében azt a nyelvet!

„Barátok várnak, majd ott megtanulom a nyelvet!”

Igen, az mindenképpen nagy segítség, ha vannak olyan emberek, akik kint tudják Önt segíteni.

DE ne csapja be Önmagát!

A barátok nem tudnak mindig Ön mellett lenni! A legtriviálisabb dolgok is nehezen fognak menni egyedül!

Hogyan fogja megoldani a bevásárlást? Vagy az utazáshoz a menetjegy vásárlást?

Mi lehet a megoldás?

Éppen az ilyen esetekre (külföldön dolgozni szándékozóknak) dolgozta ki a Brainturbo a mindössze 20 órás nyelvtanfolyamot.

Élete egyik legfontosabb döntését már meghozta, külföldön akar munkát vállalni. Hozza meg azt a döntést is, amely segít Önnek élménnyé, kalanddá és nem rémálommá változtatni az utazást.

Ugye Ön sem szereti magát kiszolgáltatottnak érezni?

Gondolja csak meg, a külföldi munkáltató nem fogja Önnek lefordítani a szerződést! Legalább az alapokkal legyen tisztában!

Szüntesse meg a külföldi munkavállalással járó stresszt!

Gondolkozzon hosszútávon!

„…hamarabb találtam jobban fizető állást!”

„Végeztem már szezonális munkát külföldön, nyelvtudás nélkül, a munkaszervező intézett mindent. Mióta azonban elvégeztem a Brainturbo nyelvtanfolyamát, már egyedül is neki mertem vágni az álláskeresésnek! Szinte pillanatok alatt találtam olyan munkát, amiért már megérte kimenni külföldre, ott pedig hamar találtam egy sokkal jobban fizető állást!”

Csak 20 óra!

És a családja nem aggódna annyira Ön miatt! Hiszen tudjuk, hogy a család mindig aggódik, nyugtassa meg őket azzal, hogy egy erős alap nyelvtudással vág neki a külföldi munkavállalásnak!

Hozzon okos döntést! A világ csak Önre vár!

Minden későbbi kötelezettség nélkül kipróbálhatja a módszert!

Nem kevesebbet ígérünk, mint hogy Ön már 20 óra alatt olyan nyelvtudást kap, amellyel bátran elindulhat a nagyvilágba, mert meg fogja tudni érteni az embereket, és meg fogja tudni értetni Önmagát is másokkal. Adjon egy esélyt magának! Legyen előrelátó, hogy élete álma végül ne élete rémálmává váljon!

Itt az alkalom, jelentkezzen most INGYENES nyíregyházi bemutató óránkra, próbálja ki és tapasztalja meg saját maga a Brainturboban rejlő fantasztikus lehetőségeket!

Jelentkezz most ingyenes nyíregyházi bemutató óránkra!