4400 Nyíregyháza, Sakantyú u. 41.
Menu

Ingyenes bemutató óra

Hogyan működik az ingyenes bemutató nyelvóra?

Általában a bemutató órák a nyelvórák eszenciáját mutatják be, ezzel próbálva meggyőzni az érdeklődőt, hogy az adott nyelviskola módszere, tanára, felszereltsége stb. a legjobb. Így aztán a bemutató órák többsége nem is teljes óra, mindössze annak negyede vagy ötöde.

A nyíregyházi Brainturbo nyelviskolában ez is másképp működik!

Az ingyenes bemutató óra pontosan úgy néz ki, mint egy rendes gépi nyelvóra. Nem különbözik sem hosszában, sem felépítésében, semmiben!

A tanuló megérkezik a nyelviskolánkba, bevezetjük a gépi órákhoz használt termünkbe, ahol kényelmesen elhelyezkedhet a relax fotelben, feltesszük rá az agyműködést figyelő műszereket, megkapja a szemüveget és kezdődhet a tanulás.

Mit kell tenned, hogy részt vehess az ingyenes bemutató órán?

Az első és legfontosabb, hogy időpontot kell egyeztetnünk!

Mivel a nyelviskolánk -más nyelviskoláktól eltérően -nem fix időpontokban tart nyelvórákat, ezért, ha váratlanul, időpont egyeztetés nélkül eljösz hozzánk, vagy nagy valószínűséggel ott sem leszünk (olyan szakember, aki a gépbeállítást elvégzi), vagy foglaltak lesznek a gépeink.

A legegyszerűbb módja az időpont egyeztetésnek, ha az weboldalunkon található Jelentkezés ingyenes bemutató órára űrlapot (Kapcsolat menü) kitöltöd -néhány adatot kell csak megadnod- és megvárod, hogy egyik kollégánk 1-2 napon belül megkeressen.


Második lépésként az előre leegyeztetett időpontban gyere el nyelviskolánkba.

Mindössze ennyit kell tenned, és minden további kötelezettség nélkül kipróbálhatod a nyelviskolánk gépi nyelvóráját.

Jelentkezem az ingyenes bemutató órára

Miért szerencsés, ha részt veszel egy ingyenes bemutató órán még a nyelvtanfolyam megkezdése előtt?

A Brainturbo módszer egy alternatív nyelvtanulási módszer, ezért annak az esélye, hogy csak valami hasonlóval is találkozhattál eléggé kicsi.

Éppen ezért minden új lesz a gépi órán. Furcsa lesz elsőre a fotel, a szemüveg, a fejeden és füleden lévő EEG mérő műszer, nem is beszélve a tananyag "bevésése" előtti -főként légző- gyakorlatokról, amelyet az instruktortól hallasz.

Ennyi újdonság mellett a nyelvóra tud ugyan sikeres lenni, de a tapasztalat azt mutatja, hogy az első ilyen gépi órán az alfa állapot aránya mindig kisebb. Így az anyag bevésődik, csak nagyobb munka előhozni az, miközben egy jobb alfa állapot aránnyal ez lényegesen könnyebb.

Ez a legfőbb oka annak, hogy javasoljuk az ingyenes bemutató órán való részvételt, még akkor is, ha valaki már 100%-ig eldöntötte, hogy a Brainturbo módszerével szeretne idegen nyelvet tanulni.

Jelentkezem az ingyenes bemutató órára