4400 Nyíregyháza, Sakantyú u. 41.
Menu

Nyelvtanfolyam diákoknak, hallgatóknak Nyíregyházán

Nehezen boldogulsz a suliban az idegen nyelvvel? A felvételihez szükség lenne a jó jegyre?

Esetleg emelt szinten szeretnél érettségizni idegen nyelvből?

A diploma megszerzéséhez kellene minél gyorsabban egy idegen nyelvi nyelvvizsga? A munkába állásod hátráltatja, hogy még nincs nyelvvizsgád?

Nyelvvizsga nélkül nehezebb a továbbtanulás!

Egyre nehezebb bekerülni a felsőoktatásba, főleg az államilag finanszírozott helyekre. Egyre feszítettebb a tempó, adott tárgyakból megpróbálhatsz minél több pontot összehozni, de vajon mennyit is érnek a többletpontok?

A nyelvvizsgáért (C1) 2015ben összesen 40 pontot lehetett kapni. Ugye neked is jól jönne az a plusz 40 pont! Vajon mennyivel nyugodtabban készülnél a többi vizsgádra, ha tudnád, hogy az a 40 pont már megvan!

A megoldás: Tanulj nyelvet hatékonyan, gyorsan, beszédcentrikus módszerrel!

A Brainturbo módszer segítségével rekord idő alatt fogsz folyékonyan beszélni, nyelvtani hibák nélkül, szinte tökéletes kiejtéssel!

Nyelvvizsga nélkül nem kaphatod meg a diplomád!

Belegondoltál már mit is jelent ez?

  • Ha részt veszel a diplomaosztó ünnepségen, csak egy üres oklevelet kapsz, amit persze a rokonok szeretnének majd megnézni, magyarázkodhatsz mindenkinek külön-külön…
  • Ami anyagilag fontosabb, hogy nem tudsz olyan munkahelyekre jelentkezni, ahol előny a diplomát
  • Munkahely nélkül, ha volt diákhiteled, nem tudod elkezdeni törleszteni azt
  • Ha mégis kapsz valamilyen állást, akkor majd munka mellett kell még nyelvet is tanulnod (általában este vagy szombaton egy fárasztó nap vagy hét után- szerinted mennyire lesz hozzá kedved?) stb.

Csak kellemetlenségekkel jár,valamint idő és persze rengeteg pénz megy kárba minden egyes nyelvvizsga nélkül töltött nappal!

A megoldás egyszerű: Gyorsan és hatékonyan kell nyelvet tanulni.

A Brainturbo módszer segítségével rekord idő alatt fogsz folyékonyan beszélni, nyelvtani hibák nélkül, szinte tökéletes kiejtéssel!

Biztos a Brainturbo-ra van szükségem?

Lássuk a sok intenzív és beszéd központú nyelvtanfolyamot kínáló nyelviskola és a Brainturbo módszer között mi is a különbség!

Más nyelviskolák

Brainturbo módszer

Egyéni foglalkozás( ha van egyáltalán!) horribilis áron

Egyéni foglalkozás megfizethető, sőt versenyképes! áron

Az órák fix időpontokban vannak

Az órák időpontja megváltoztatható, sőt időről időre változtathatja

Ha egy órán nem jelensz meg, azt nem, vagy csak nehezen tudod pótolni

A kurzusokat abbahagyhatod, felfüggesztheted, és csak a megtartott órákért fizetsz

A megfeszített tempó miatt 1-1 óráról fáradtan távozol

Relaxációs állapotban tanulhatsz

A kurzusok minimum 120 órásak

Egy kurzus 40 órát jelent - optimálisan 10 hét

Általában délutáni/esti időpontokban kezdődnek a tanfolyamok

Megválaszthatod, mikor kezdődjön az óra (délelőtt, délután, esti órákban)

Sok az önállóan elvégzendő otthoni házi feladat, szótanulás, nyelvtani szerkezet begyakorlása

Otthon csak napi 30 perc hanganyag hallgatásra van szükség a következő gépi óráig

Sokszor a diáktársakkal kell párbeszédet folytatni- ezért rögzülhetnek helytelen nyelvtani szerkezetek, kiejtések stb.

Csak a nyelvi trénerrel (diplomás nyelvtanár) gyakorolsz, így biztosan helyesen rögzülnek az ismeretek

A diákok a beszédkényszer miatt megpróbálják a legegyszerűbb nyelvtani szerkezetekkel és szavakkal kifejezni magukat a helytelenség elkerülése érdekében- csak ezek rögzülnek igazán

Mivel minden szerkezet és szó mélyen rögzült, így a tréneri órákon már csak az előhívásukkal kell foglalkozni, nem kell azon görcsölni, hogy a jó nyelvtani szerkezetet használod e

„Idén végzek, nekem ez már nem aktuális, úgysem fér bele az időmbe”

  • Valamennyi alap nyelvtudás birtokában van már? Ha igen, jó hírünk van!

A Brainturbo módszerrel a már egyszer megtanult, de elfelejtett tudás is felszínre hozható! Ilyen esetekben az anyaggal is gyorsabban tudsz haladni- tehát rövidebb idő alatt szerezheted meg a tudást.


  • Teljesen idegen a nyelv, amiből nyelvvizsgát akarsz tenni?

A Brainturbonak már 3*10 hét elég (feltéve, hogy az optimális órabeosztással számolunk), hogy a nulláról egészen a felsőfokig repítsen!

De ne higgyen nekünk, hallgass Magadra!

Gyere el az ingyenes nyíregyházi bemutató óránkra, és garantáljuk, leesik az állad! Már az első óra után el fogsz tudni olvasni egy olyan idegen nyelvű szöveget, amit akkor látsz életedben először, még akkor is, ha az adott idegen nyelv valóban idegen volt számodra!

„ Az új munkahelyen a betanulási időszak minden erőmet elveszi, túl fáradt vagyok a nyelvtanuláshoz ”

Megértjük mennyire fontos az első benyomás, és mindenki a legjobb arcát kívánja mutatni, ezért is létfontosságú - főleg próbaidő alatt - mindent beleadni az új munkahelyen.

DE!

Vajon a főnökeid nem tartanának még többre és becsülnének meg jobban, esetleg jutalmaznának állandó szerződéssel, netán fizetésemeléssel, ha a próbaidő végén (általában 3 hónap) letennéd az asztalukra a friss nyelvvizsga bizonyítványt, az így már kiadott diplomáddal együtt?!

Vagy ha csak kényszerpálya volt a cég, és nem is érzed ott jól magad, akkor a próbaidő végén – immár munkatapasztalattal a hátad mögött! – tudnál búcsút venni a cégtől, hiszen a megszerzett nyelvvizsgával a kezedbe került a diploma, amivel már sokkal jobb ajánlatok közül is válogathatsz?

És hogy hogyan lehetséges mindez,még 1-1 fárasztó nap után is?Mi tudjuk a megoldást?

A Brainturbo módszer alkalmazásakor relaxációs állapotban vésődik be a tudás, a székből pihenten, sőt, frissen állhatsz fel! Sőt, nincs házi feladat, szótárazás, magolás sem! Ettől fantasztikus nyelvtanulási módszer a Brainturbo!

Biztosan képes leszel a Brainturbo módszerrel tanulni?

Bizonyára felmerül benned a kérdés, hogy ezzel a módszerrel vajon mindenki képes e megtanulni egy-egy idegen nyelvet. Érthető, hogy nem szeretnéd az idődet és pénzedet olyan nyelvtanulási technikákra fecsérelni, amelyek nem hozzák az elvárt eredményt.

A módszer hatékonyságára és működőképességére Te magad vagy a garancia! IGEN, jól értetted! Magad vagy a garancia arra, hogy az agyad képes elsajátítani 1 idegen nyelvet, hiszen már az anyanyelved megtanultad! Azért, mert ezt a képességét nem használtad ki többször, azért az agyad még képes újra és újra elsajátítani 1-1 idegen nyelvet.

Emellett természetesen számos elégedett ügyfelünk bizonyítja, hogy nemre és korra való tekintet nélkül a Brainturbo módszer működik!

Könnyítsd meg a továbbtanulásod!

Ha fontos lenne az államilag finanszírozott hely, akkor te is bizonyára a lehető legtöbb pontra hajtasz. Ne hagyd ki a számításból a nyelvvizsga pontokat sem, a C1 szint elérése nem lehetetlen, csak egy kis bátorságra van szükséged, hogy megpróbáld (minden későbbi kötelezettség nélkül!) ezt az alternatív nyelvtanulási módszert!

„…az utolsó pillanatban nyelvvizsgáztam, de megérte!”

„Sokáig vívódtam, hogy végzősként mennyire éri meg még nyelviskolába járni, féltem, hogy a nyelvvizsgához szükséges tudást ennyi idő alatt már nem tudom elsajátítani. Végül az ingyenes bemutató óra győzött meg! Mindössze néhány hét elég volt, hogy a már meglévő tudásomat kibővítsük, és neki merjek vágni a nyelvvizsgának. Sikerült! Ha nincs a Brainturbo ma nem államilag finanszírozott képzésre járnék!”

Hozz okos döntést!

Minden későbbi kötelezettség nélkül kipróbálhatod a módszert!

Légy valóban diplomás!

Ha az állásinterjúkon nem akarsz magyarázkodni, és nem akarsz „főiskolát/egyetemet végeztem” kitérő válaszokat adni, akkor tegyél le egy nyelvvizsgát és szerezd meg a Diplomád!

„….a nyelviskolában töltött órák szinte repültek…”

„ a záróvizsga előtti időszak nagyon megfeszített volt, de csak oda tudtam besűríteni a nyelvtanulást. Előre féltem, ha ennyi mindent hogyan fogok tudni megtanulni és mennyire leszek fáradt. Aztán jött a meglepetés! A nyelviskolában töltött órák szinte repültek, és egyáltalán nem voltam fáradt, sőt, inkább frissebbnek éreztem magam! Végül mindent sikerült abszolválnom, és ma már diplomásnak mondhatom magam.„

Az agyad jobban terhelhető, mint azt hinnéd. Légy bátor, és jelentkezz még ma ingyenes nyíregyházi próbaóránkra, hogy te is megtapasztald a relaxálva tanulás örömét!

Itt az alkalom, jelentkezz most INGYENES nyíregyházi bemutató óránkra, próbáld ki és tapasztald meg a Brainturboban rejlő fantasztikus lehetőségeket!