4400 Nyíregyháza, Sakantyú u. 41.

Mutasd az összes cikket...

Mellékhatás a nyelvtanulásban?

Ezt már ismerjük; „…a kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét…”

De mi a helyzet a nyelvtanulással? Ott is felléphetnek mellékhatások? A válasz: Igen!

Azt mondják és írják a hozzáértők, hogy az embereknek mindössze 20%-a, a felnőtteknek pedig még kevesebb százaléka rendelkezik a hatékony tanuláshoz szükséges mentális energia szinttel, illetve a két agyfélteke harmonikus együttműködésének megfelelő szintjével. Ez természetesen jelentős hatással lehet a nyelvoktatás eredményességére. Egyrészt épp ezért született meg a Brainturbo, hogy megfelelő módon és mennyiségben biztosítsa a szükséges energianövelést és az agyfélteke harmonizálást a hallgatóink számára a nyelvtanuláshoz.

A Brainturbo labor óráin, melyek stimulációval módosított tudatállapotban, vagy közérthetőbben a relaxáció különböző – alfa, théta – szintjein folynak, rendkívüli nagy tömegű tananyagot képes befogadni a tudatos tudat, és ráadásul ez kiegészül az aktivizált tudatalatti agyterülettel, amely esetek többségében még nagyobb tömeget raktároz el.  Persze ez az állapot mindenkinél eltérő, de az alkalmazott neuro-feedback vezérlés személyedre szabja ezt. Egyrészt nem kell tudnod relaxálni, mert ezt a módszer biztosítja, másrészt annyit kap az agyad a tananyagból, amennyit csak fogadni képes, ráadásul mindez 0,2 mp-es gyorsasággal csak rád és a pillanatnyi állapotodra harmonizált, és csak rád. Így egyrészt rendkívül kényelmes a nyelvtudás megszerzése, szinte kényeztető, nem alakul ki például stressz, minimalizálja a szükséges energiát, másrészt mentálisan rendkívül jól kondicionál.

Mi a mellékhatás?  Hát ez az utóbbi, garantáltan pozitív, mert a többszöri „Brainturbo kezelés” kialakítja, kialakíthatja ezt a készséget, képességet, hogy Brainturbo nélkül is könnyen, görcsöktől mentesen tudj odafigyelni, koncentrálni, fókuszálni minimális energia szükséglet mellett és egy maximalizált szellemi kapacitással.

Így kétszeresen jól jársz!

Amennyiben te is szeretnéd kipróbálni a "mellékhatásokat", úgy jelentkezz ingyenes próbaóránkra és tapasztald meg első kézből a módszer hatékonyságát.

Címkék : nyelvtanulás