4400 Nyíregyháza, Sakantyú u. 41.

Mutasd az összes cikket...

Lehet idegen nyelvet tanulni kemény munka nélkül is!

Bármennyire hihetetlen, megmutatjuk Neked is, hogyan lehet alfa állapotban, megerőltetés nélkül nyelvet tanulni. Nálunk nem cél, hogy minél több időt tölts el nyelviskolánkban, mert még ezt vagy azt a szintet meg kell csinálnod....Mi szeretjük a nyelveket és szeretnénk segíteni az embereknek, hogy könnyebben sajátíthassanak el idegen nyelveket.

Csak Veled, csak Neked, csak Érted!

Az idő itt valóban csak Neked dolgozik, haladhatsz saját időbe-osztásod és igényeid szerint, ott, ahol Neked a legkényelmesebb! Akkor kezded el, amikor Te akarod és olyan szinten, ami Számodra a legmegfelelőbb.

Kezdő, vagy újrakezdő vagy, az teljesen mindegy. Nagy tervek megvalósítása előtt felkészítés a választott idegen nyelvből, például állásinterjúra, iskolai felmérőre, szintezőre, sokszor vagy turista, külföldre mennél dolgozni, idegen nyelvűek kerültek a családba, nyelvvizsgázni szeretnél… Te mondod meg és mi teljesítjük a kérésedet!

Igényeid ismeretében összeállítjuk és javaslunk egy személyre szabott képzési tervet, amely alatt elérheted a célodat.  A javaslatunkhoz képest természetesen képességeid, szorgalmad, elfoglaltságod szerint haladhatsz akár gyorsabban és persze lassabban is, de ekkor sem maradsz le. Szíves figyelmedbe ajánljuk például, hogy teljesen friss és vadonatúj speciális tematikával rendelkezünk a legjobb kezekből, amely az angol és német középfokú nyelvvizsgára készít fel.

Ha eddig még nem találtad meg a számodra a legmegfelelőbb lehetőséget, akkor a Brainturbot feltétlen próbáld ki ingyen.

Egyéni órák mellett választhatsz 2-3 fős tanfolyamot is a „Brainturbo learnteam”  keretében, ha hozod magaddal a barátodat / munkatársadat / rokonodat. Ilyen esetben költségeidet megoszthatod!

Célunk, hogy megmutassuk Neked is az örömteli nyelvtanulást!

Ezért jelentkezz már ma PRÓBAÓRÁNKRA, és tapasztald meg mire képes a Brainturbo módszer!